Bij gesprekstherapie staat het gesprek centraal. Tijdens deze gesprekken wordt je je weer bewust van wat je diep van binnen eigenlijk wel weet, maar waar je niet meer bij kunt komen.

Door te praten over wat je belemmert of bezig houdt, wordt duidelijk waar en waarom je vastloopt of dreigt vast te lopen. Denk bijvoorbeeld aan: burn-out, stress, overspannen, angst en paniek aanvallen, faalangst, depressies, trauma’s, relatieproblemen, vastgelopen zijn in je werk. Gesprekstherapie werkt heel verhelderend. Door op een ontspannen en prettige manier praten over wat  je bezig houdt of waar je tegenaan loopt, krijg je door mijn vraagstelling een heldere kijk op jezelf. Hiermee kun je zelf aan de slag gaan in je dagelijkse leven.

Bij gesprekstherapie zul je wel bereid moeten zijn om je eigen patronen onder ogen te zien en aan zelfreflectie te doen. Alleen dan ben je in staat om veranderingen teweeg te brengen en oude patronen te doorbreken en om te buigen.

Gesprekstherapie wandelend in de natuur

Bij gesprekstherapie in de natuur gaan we samen een wandeling maken in de natuur. Tijdens het wandelen bespreken we de onderwerpen waar je het met me over wil  hebben en werken we samen naar een oplossing toe. Terwijl we wandelen en praten, wordt er veel duidelijk en je zult merken dat het zeer verhelderend werkt. Gedurende wandelingen komen inzichten vaak sneller en onverwachter door wat je letterlijk op je pad tegen komt. De wandel gesprekstherapie is ook zeer geschikt voor mensen die het moeilijk vinden om zichzelf open te stellen naar een ander tijdens een gesprek.

Voor meer informatie kun  je me bellen op: 06 – 46 04 38 77 of mailen naar: info@suzannkuijpers.nl