De cursus ‘Je leven in balans’ is een cursus waarbij je een gelukkiger en blijer mens wordt, je leven in balans krijgt, groeit in je ontwikkeling en je jezelf beter leert kennen. Je versterkt je innerlijke kracht en dat ga je uitstralen.

Wil jij:
• Jezelf durven te zijn?
• Je grenzen duidelijk kunnen aangeven?
• Je ideale leven leiden?
• Je hart volgen?
• Een goede balans tussen je privé leven en je werk?
• Eigenschappen en vastgeroeste patronen van jezelf veranderen?

Lees dan verder!

De cursus ‘Je leven in balans’ is opgebouwd rondom zeven kernthema’s. De kernthema’s die worden behandelt zijn: overleven, emoties, kracht, liefde, communicatie, intuïtie en inzicht.

Deze kernthema’s vormen samen de basis voor een betere balans in je leven. De wijze waarop je deze thema’s wel of niet hebt ontwikkeld, laten je tijdens de cursus zien waarom je op een bepaalde manier reageert in bepaalde situaties. Elk van de zeven thema’s kent een positieve en een negatieve ontwikkeling en je leert hoe je daar zelf een positieve invloed op kunt hebben. Doordat je oude en overbodige patronen gaat herkennen waarin je zit vastgeroest, kun je er mee breken en er nieuwe patronen voor in de plaats maken. Je krijgt meer inzicht in jezelf, je wordt sterker en groeit in je eigen ontwikkeling.

Je werkt vanuit jouw eigen unieke energie, die de basis vormt van je zijn. Zo zorg je er zelf voor dat je leven meer in balans komt.

De cursus ‘Je leven in balans’ draagt er aan bij dat je gelukkiger wordt, positiever in het leven staat en dat je je doelen helderder krijgt en je dromen kunt gaan realiseren. Het is burn-out preventie en helpt je ook te herstellen wanneer je al een burn out hebt.

De cursus bestaat uit een fijne afwisseling tussen theorie, praktijk- en ontspanningsoefeningen. Het aantal deelnemers per cursus is beperkt, zodat iedereen voldoende aandacht en tijd krijgt en zich veilig kan voelen.

Cursus ‘Je leven in balans’

De cursus bestaat uit 8 delen die worden verspreid over 8 avonden van 19.00 – tot 21.30 uur. De investering voor de cursus bedraagt € 497,- dat is inclusief koffie, thee en cursusmap. De eerst volgende cursus start op dinsdag 3 september.

Wil je je inschrijven of meer informatie? Stuur een mail naar: info@suzannkuijpers.nl of bel: 06-46 04 38 77.