Edelstenen zien er niet alleen mooi uit, maar hebben ook een helende werking.

 De geneeskrachtige werking van edelstenen of mineralen zijn al vanuit de oudheid bekend en worden over de hele wereld toegepast. Een edelsteen kan een positieve invloed hebben op lichamelijke, geestelijke en spirituele processen en kunnen klachten en problemen verminderen of zelfs laten verdwijnen door middel van edelsteen therapie.

Tijdens een edelsteenlegging worden er edelstenen op of rond je lichaam gelegd. Hierbij wordt er gekeken naar wat voor jou op dat moment de juiste edelstenen zijn. Dat wordt bepaald door op de volgende aspecten te letten: de klacht(en) die je hebt, soms je sterrenbeeld, de kleur van de steen en de bijbehorende chakra’s. Nadat de juiste edelstenen en legging zijn uitgezocht, worden de stenen op of rond je lichaam geplaatst.

Elke steen heeft een bepaalde trillingsfrequentie die resoneert met de energie van je lichaam. Hierdoor kunnen vastgezette energieën of emoties in beweging komen en kunnen op die manier klachten verminderen of zelfs verdwijnen.
Het kan nuttig zijn om een edelsteen voor een bepaalde periode bij je te dragen. Daarvoor testen we samen welke steen voor jou het meest  geschikt is en kun je de steen desgewenst bij me aanschaffen.
In sommige gevallen is het goed om een edelsteen elixer te gebruiken als ondersteuning van binnenuit. Indien nodig, zal ik je dat adviseren en een edelsteen elixer van de juiste edelsteen voor je maken.
Een edelsteen elixer is gemaakt om de klachten die je hebt van binnenuit te ondersteunen en daarvoor dien je elke dag een paar druppels van het elixer in een glas water te doen en daar gedurende de dag kleine slokjes van te drinken.

Wil je meer informatie of wil je graag een edelsteen legging ervaren? Neem dan contact met me op om een afspraak te maken.