Het uitgangspunt van energetische therapie is dat er energie wordt doorgegeven door de therapeut, waardoor je blokkades kunt opheffen. Dit kunnen zowel lichamelijke als geestelijke blokkades zijn.

De energie die in je systeem wordt gebracht, zorgt voor een diepe ontspanning. Na een behandeling zul je merken dat er meer rust en ruimte in je hoofd is ontstaan. Het zelfhelende vermogen van je lichaam wordt geactiveerd waardoor je zelf actief meewerkt aan je herstel.

Doordat na het opheffen van blokkades je energie weer vrij door je hele lichaam kan stromen, kunnen lichamelijke en geestelijke klachten afnemen of zelfs volledig verdwijnen. Tijdens een behandeling kan ik voelen waar de klachten vandaan komen of waar de oorsprong ligt. Daar zal ik dan ook aandacht aan besteden.

Een behandeling van energetische therapie bestaat bij mij uit magnetiseren, reiki, shamballa, aura healing, chakra healing, edelsteentherapie, of een healing met Ascension. In overleg bepalen we wat voor jou op dat moment de beste behandeling is.

Mijn behandelingen kunnen prima naast reguliere westerse behandelmethodes worden toegepast.